Hva er bokvalitet?

Et vellykket boligprosjekt handler om mange ting. Godt innpass i nærmiljøet, gode uteområder, nærhet til offentlig kommunikasjon og de hverdagslige behovene som nærbutikker, og serviceområder. I Haslum Elvepark har du alt!

Her bor du i moderne, lettstelte leiligheter eller familievennlige rekkehusleiligheter rett i nærheten av dagligvarer, frisør, cafeer og restauranter samt et av Bærums beste spesialforretning innen frukt og grønt.

Det er et godt utvalg av barnehager og skoler i nærområdet. T-banestasjonen på Haslum er noen minutters gange fra utgangsdøren din, herfra er du i Oslo sentrum på ca. 20 minutter. Det er også bare noen få minutter til Bekkestua hvor det er vinmonopol, apoteker, treningssenter, cafeer og restauranter. Og hvis du virkelig ønsker å fortape deg i shoppingmuligheter, er Sandvika storsenter heller ikke langt unna.

Haslum Elvepark tilbyr en allsidig leilighetsmiks fordelt på 74 leiligheter i punkthus og 24 rekkehusleiligheter. Størrelsen ligger mellom 40 og 124 kvadratmeter, fra 2- til 4-roms og rekkehus på 86 – 118 kvadratmeter fordelt på 2 – 3plan og har fra 3 – 4 soverom. Enten det er unge nyetablerte, eldre godt etablerte eller småbarnsfamilier – her skal alle kunne finne seg en bolig etter eget ønske og behov.

Det lagt opp til felles parkeringskjeller under leilighetene med direkte heis fra hvert av de 3 punkthusene. Her blir det også parkeringsplass for rekkehusleilighetene. Alle parkeringsplasser er tilrettelagt for mulighet til ladning av el-biler.

I Haslum Elvepark blir naturen langs elven en forlengelse av ditt eget uteområde. Hele området knyttes sammen med stier og adkomstveier som fører ut til elvefaret og eventyrene som venter. Uteområdene blir grønne med gress, busker og trær, benker, sandkasser og klatrepyramider.

Fasadematerialene er klassiske, men samtidig moderne og nøkterne. Punkthusene forblendes med teglstein som er et tidløst og ikke minst svært vedlikeholdsfritt materiale. Rekkehusleilighetene får en trekledning som sammen danner et harmonisk hele.

Om leilighetene

Med store vinduer og en takhøyde på inntil 260 vil det totale inntrykket skape en bolig med god og raus følelse. Forskjellen mellom 240 og 260 centimeter takhøyde kan virke liten på papiret, men i virkeligheten utgjør dette en vesentlig forskjell når lyset fra utsiden får langt større flate å spille på. Samtlige leiligheter får romslige balkonger som danner private soner.

Utformingen av inngangspartiene er viktig for å ønske deg og dine gjester velkommen. Haslum Elvepark har latt seg inspirere av hoteller med lekker belysning og gulvbelegg i spennende og moderne materialer.

Alle leiligheter leveres med hvitpigmentert eikeparkett og innfelte downlights i entrè og bad.

Kjøkkeninnredning leveres fra anerkjent leverandør og har selvfølgelig demping i skuffer og skap. Interiør på bad blir stilrent og elegant med dusjhjørne i herdet glass og vegghengt WC. Leilighetene i første etasje får vannbåren gulv-varme. Se for øvrig egen leveransebeskrivelse for flere detaljer.

Punkthusene er nøye plassert i terrenget for å skape en følelse av intimitet. En grønnbeplantet og dunkelt belyst vegg mot fjellskrenten under-streker uttrykket og bringer naturen inn i stua.

Husene har en særegen arkitektur som muliggjør en stor grad av hjørneleiligheter. Gjennom store vindusflater oppleves lys fra to himmelretninger samtidig, og effekten av dette må oppleves.

Om rekkehusene

Rekkehusene er nøye plassert i terrenget. Med noe forskyvning av husene skapes private inngangspartier som gir mulighet til personlig preg. Mellom rekkene er det beplantning og tråkkheller for gode adkomster og lek som paradis og sykling. Det er også andre romslige utearealer for felles lek og møteplasser.

Av de totalt 24 rekkehusene har 13 henvendelse både mot tunet og mot grøntdraget. Her vil øverlandselven bokstavelig talt renne forbi rett utenfor vinduet. Alle har private balkonger og/eller terrasser.

5 av rekkehusleilighetene går over 2-etasjer og resterende har 3-etasjer. For de største enhetene kan du velge mellom 2 ulike planløsninger for den inntrukne 3. etasje. Her kan du enten prioritere en større loftsstue eller et ekstra soverom hvis du har behov for det.

Alle rekkehusleiligheter leveres med takhøyde på ca. 2,5 m, i øverste etasje er det skråtak og høyden varierer fra ca. 2,4 til ca. 3 m. Hvitpigmentert eikeparkett og innfelte downlights i entrè og bad. Kjøkkeninnredning leveres fra anerkjent leverandør og har selvfølgelig demping i skuffer og skap. Interiør på bad blir stilrent og elegant med dusjhjørne i herdet glass og vegghengt WC.

I underetasjen leveres gulvvarme, mens det for øvrig blir elektrisk oppvarming. I tillegg installeres vedfyrt peisovn som vil gi god varme på kalde vinterdager. Se for øvrig egen leveransebeskrivelse for flere detaljer.

Lyst eller mørkt konsept?

Valget er ditt
– helt kostnadsfritt

Å finne en interiørstil som passer alle er ofte utfordrende. Derfor vil Haslum Elvepark gi deg valget mellom to interiørkonsepter som er med på å gi leiligheten en spennende og distinkt helhet på hver sin måte – helt vederlagsfritt!

Begge fargepalettene går i jordtoner, men har ulike dybdevirkninger avhengig av smak.

Kjøkkenveggen får kontrastfarger mellom over- og underskap og den stilrene innredningen vil være i 2 ulike farger. Flisene på badet varierer også i 2 ulike fargevalører.

Mørk palett

• Sandfarget, glatt kjøkkeninnredning
• Sort laminert benkeplate
• Grunnfarge på veggene i sand NCS: 2005-Y30R
• Kontrastfarge i sober NCS: 6303-Y43R
• Gråbrune matte fliser på bad i størrelse 30×60 cm og 5×5 i dusjsone

Lys palett

• Hvit, glatt kjøkkeninnredning
• Varm betongfarget laminert benkeplate
• Grunnfarge på veggene i blek sand NCS: NCS 2005-Y20R
• Kontrastfarge i varmgrå NCS: 3504-Y19R
• Sandfarget matte fliser på bad i størrelse 30×60 cm og 5×5 i dusjsone

Gå til boligvelgeren

Se illustrasjoner av leilighetene

 

Mørk palett

 

Lys palett

 

Mørk palett

 

Mørk palett

 

Lys palett

 

Mørk palett

 

Mørk palett

 

Lys palett

 

Mørk palett

1
1

Felles gleder

Får du besøk eller får flere gjester enn du har plass til rundt spisebordet, kan alle i sameiet i Haslum Elvepark benytte seg av gjesteleiligheten. En fullverdig leilighet, utstyrt med minikjøkken for enkel matlaging, står til fritt disposisjon og utleie for de som trenger litt ekstra plass.

Har du behov for å smøre skiene, mekke på sykkelen eller reparere en ødelagt olabil, kan du bruke det disponible rommet ved siden av gjesteleiligheten. Her kan sameiet oppbevare utstyr og verktøy som boligkjøperne kan ha felles nytteverdi av.

Her er det bare fantasien til sameiet å bestemme formål og møblering til felles gode.

Gjesteleilighet/oppholdsrom – Klikk på bildet for å forstørre

Smørebod/sykkelverksted – Klikk på bildet for å forstørre

Arkitektens ord

Haslum Elvepark ligger i et transformasjonsområde med nærhet til Avløs og Haslum T-bane. Dagens industri skal avvikles og boliger bygges. Asfalterte arealer byttes ut med grønne arealer for lek og rekreasjon. Haslum Elvepark åpner opp og forsterker tilknytningen til Øverlandselva med et nytt grøntdrag fra øst til vest gjennom området. Romslige og varierte uteoppholdsarealer mellom husene gir lys og luft og tilrettelegger for mangfoldig lek og liv.

Punkthusene underordner seg høydedraget i vest og rammer inn neslia og en ny gangsti gjennom området. Husene varierer fra to til fire etasjer og trapper seg ned mot sine naboer.

Hvert hus er underdelt i tre mindre volumer for å skape varierte fasader og uterom. Deres organisering på tomten gir plass til utearealer for lek og variert beplantning.

Fasadene er murt i tegl og finner sin referanse i vognhallene på avløs like i nærheten. Det er valgt varme og lyse farger som vil gløde i kveldssolen.

Alle boliger har rikelig med vinduer og romslige balkonger eller terrasse. Planløsningene er varierte og arealeffektive for å kunne huse forskjellige mennesker i ulike livsfaser. Mangfold skaper samhold.

Alliance arkitekter er opptatt av nyskapende design og bærekraftige urbane strategier. Vår visjon er “arkitektur for en bedre verden”. Vi er medlemmer av FNs global compact og som samfunnsengasjerte arkitekter ønsker vi å oppmuntre til engasjement innen bærekraft, miljø og menneskerettigheter. I Haslum Elvepark er det valgt varige, robuste og miljøvennlige løsninger. Det er en målsetning for prosjektet at punkthusene BREEAM-sertifiseres.

Tarjei H. Torgersen
Architect M.Arch., BREEAM-NOR AP,
dpt. manager Oslo
Alliance arkitekturstudio AS